ID Identity

Praktik hos ID®

Ønsker du at komme i praktik hos ID® - skolepraktik - uddannelsespraktik

 

Har du et stort ønske om at komme ud og opleve, hvordan teorien - du har lært på skolebænken - virker i praksis? Eller ønsker du at blive klogere på hvilke uddannelsesmuligheder, der er i en International handelsvirksomhed som ID®? Vi ser en stor værdi i, at arbejde sammen med mennesker, der kommer med ny viden og har ideer til, hvordan vi kan udvikle vores processer. Vi er altid nysgerrige og vil - med et praktikforløb - gerne hjælpe dig med at se, hvilke uddannelsesmuligheder der findes. Derfor tager vi praktikanter ind - både i korte - og længerevarende praktikforløb - og vi kræver blot, at du har mod og lyst til at lære hos ID®.

 

ID® Praktikforløb - 1 praktikdag/1 praktikuge

Går du i 8 - 10 klasse i Folkeskolen eller på en ungdomsuddannelse, og skal til at finde ud af, hvilken uddannelsesvej du ønsker at gå, har du mulighed for at komme på 1 praktikdag eller 1 praktikuge hos ID®. På praktikdagen/ugen vil du komme rundt i alle afdelinger, og få en god indsigt i, hvilke arbejdsopgaver der findes i en International virksomhed som ID®. 

 

ID® Praktikforløb - min. 4 uger 

Da uddannelserne ikke er ens, og den studerendes ønsker for opholdet kan være forskellige, tilpasser vi dit praktikophold hos os efter din uddannelse, din opgave og dine ønsker. Som praktikant hos ID® er det vigtigt, at du får så stor en indsigt i vores organisation som muligt, så du forstår de processer, der danner grund for de daglige arbejdsopgaver. Ligeledes prioriteres det højt, at du får muligheden for at skrive en relevant og spændende opgave om en given problemstilling hos ID®.

 

rerig periode med voksende ansvar

Som praktikant hos ID® vil dine arbejdsopgaver spænde bredt.

  • Du vil opnå indsigt i vores forskellige produkter
  • Du bliver introduceret for de processer og IT-systemer, som vores dagligdag afhænger af
  • Du bliver en del af et internationalt miljø, hvor mere end 100 engagerede kollegaer hver dag forfølger vores fælles vision om at være blandt de bedste inden for vores felt
  • Du får en enestående mulighed for at afprøve din teoretiske værktøjskasse

Ambitiøs og proaktiv profil

Når du ansøger en praktikplads hos ID® - er det altgørende, at du er teamplayer og  har lyst, nysgerrig og mod til at lære nyt. 

Alt efter din uddannelsesbaggrund, har du mulighed for at søge en praktikplads i ID®s mange forskellige afdelinger - Salg, Indkøb, Produktudvikling & Kvalitet, HR, Økonomi, Salg, Lager og VAS, Marketing og IT. 

 

Ansøgningsfrist: Vi ser på mulighederne løbende i forhold til praktik. Når du laver en ansøgning, så ser vi gerne, at du er meget præcis i din beskrivelse af uddannelse, periode for praktikforløb, interesseområder osv.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Del på:

Region:

  • Region Midtjylland

Jobtype:

Praktik

Arbejdsdage:

Dag

Arbejdssted:

Holstebro

Yderligere oplysninger fås hos:

Kontoradresse:

Lægårdvej 138 7500 Holstebro

Se placering: